Meubelmaker/Jachtinterieurbouwer

Middels een mock-up methode produceert onze afdeling interieur, Unlimited Interiors, de klant specifieke interieurs op de jachten die op de werf worden gebouwd. De werkplaats van de afdeling interieur is gevestigd in Purmerend.

Als meubelmaker/jachtinterieurbouwer ben je verantwoordelijk voor een specifiek interieur onderdeel van het jacht bijvoorbeeld een bedombouw, kast, wandpaneel of super-de-luxe bar. Aan de hand van tekeningen zorg jij dat het aan jou toegewezen interieur onderdeel wordt gemaakt. Je gebruikt het juiste gereedschap en werkt met exclusieve materialen.

Als Jachtinterieurbouwer aan boord is het jouw verantwoordelijkheid dat het op maat gemaakte luxe houten interieur daadwerkelijk in het jacht wordt ingebouwd. Ondanks dat alles uitgetekend en geëngineerd, is, moeten de meubels uiteindelijk wel perfect in het jacht geplaatst. In de afbouwfase van het jacht ben je niet de enige op de werf! Hiervoor stem je je werk dan ook goed af met de andere vakmensen zoals elektriciens, pijpfitters en loodgieters.

Je hebt:

  • ervaring als meubelmaker/interieurbouwer;
  • afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 4
  • ervaring met exclusieve houtsoorten, in massief, fineer of met HPL

Je herkent jezelf in de volgende punten: punctueel en oplossingsgericht, zelfstandig maar ook in teamverband werken, ordelijk, loyaal en woonachtig omgeving Purmerend (straal van + 30 km), dan zijn we op zoek naar jou!

We bieden je een fulltime dienstverband, met goed salaris en pensioenregeling conform de CAO Hout en Meubelindustrie.

Is je interesse gewekt voor deze veelzijdige en uitdagende functie, mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort, email albert@hakvoort.com.